Güncel Bal Analizleri İçin Tıklayınız

ANALİZ ADI |
C13/C4 ŞEKERİ ANALİZİ |
SAKKAROZ ANALİZİ |
FRUKTOZ ANALİZİ |
GLUKOZ ANALİZİ |
MALTOZ ANALİZİ |
NAFTALİN ANALİZİ |
HMF |
DİASTAZ PHADEBASE KİT YÖNTEMİ |
PROLİN |
SUDA ÇÖZÜNMEYEN KATI MADDE MİKTARI |
NEM (BAL VE PEKMEZ) |
İLETKENLİK |
SERBEST ASİTLİK |
KÜL TAYİNİ |
pH (BAL VE PEKMEZ) |
RENK ÖLÇÜM |
BRİKS |
TÜRK GIDA KODEKSİ BAL TEBLİĞİ PAKETİ (NEM, SAKKAROZ, FRUKTOZ+GLUKOZ, FRUKTOZ/GLUKOZ, MALTOZ, SUDA ÇÖZÜNMEYEN MADDE, SERBEST ASİTLİK, İLETKENLİK, DİASTAZ, HMF, C13 DEĞERLER FARKI, C13 DEĞERİNDEN C4 HESABI, PROLİN, NAFTALİN) |
Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.