Güncel Bal Analizleri İçin Tıklayınız

    

ANALİZ ADI

C13/C4 ŞEKERİ ANALİZİ

SAKKAROZ ANALİZİ

FRUKTOZ ANALİZİ

GLUKOZ ANALİZİ

MALTOZ ANALİZİ

NAFTALİN ANALİZİ

HMF

DİASTAZ PHADEBASE KİT YÖNTEMİ

PROLİN

SUDA ÇÖZÜNMEYEN KATI MADDE MİKTARI

NEM (BAL VE PEKMEZ)

İLETKENLİK

SERBEST ASİTLİK

KÜL TAYİNİ

pH (BAL VE PEKMEZ)

RENK ÖLÇÜM

BRİKS

TÜRK GIDA KODEKSİ BAL TEBLİĞİ PAKETİ (NEM, SAKKAROZ, FRUKTOZ+GLUKOZ, FRUKTOZ/GLUKOZ, MALTOZ, SUDA ÇÖZÜNMEYEN MADDE, SERBEST ASİTLİK, İLETKENLİK, DİASTAZ, HMF, C13 DEĞERLER FARKI, C13 DEĞERİNDEN C4 HESABI, PROLİN, NAFTALİN)

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.